• Apple-13632793113
  • Vivi-18038057749
Email:sales@sunsoartech.com Shenzhen Sunsoar Tech Co., Ltd

Shenzhen Sunsoar Tech Co., Ltd

Productcategorie
Neem contact op met ons

Sunsoar Tech

4F, E blok, Nanchang Huafeng
De tweede industriële Zone
Hangkong Road, Xixiang stad
Bao'an District, Shenzhen stad
China


Contact informatie

Tel: +86 755-82956801

Mob: +86 136 3279 3113

Fax: +86 755-82954160

E-mail:Sales@sunsoartech.com

Web:www.sunsoartech.com

Circuit design printplaat productiebedrijven

Circuit design printplaat productiebedrijven

Circuit ontwerp

Het proces van het circuitontwerp kan systemen omvatten die variëren van complexe elektronische systemen helemaal naar de individuele transistoren binnen een geïntegreerd circuit . Voor eenvoudige circuits kan het ontwerpproces vaak door één persoon worden uitgevoerd zonder dat een gepland of gestructureerd ontwerpproces nodig is, maar voor complexere ontwerpen worden teams van ontwerpers die een systematische aanpak volgen met intelligent begeleide computersimulatie steeds vaker geworden. In de automatisering van geïntegreerde schakelingen verwijst de term "circuit design" vaak naar de stap van de ontwerpcyclus die de schema's van het geïntegreerde circuit uitvoert. Dit is typisch de stap tussen logisch ontwerp en fysiek ontwerp .

Werkwijze

Een schakelschema voor de Texas Instruments SN76477 sound chip

220px-76477_Musical_Organ.JPG Het formele circuitontwerp omvat gewoonlijk een aantal fasen. Soms wordt een ontwerpspecificatie geschreven na contact met de klant. Een technisch voorstel kan worden geschreven om aan de eisen van de klantspecificatie te voldoen. In de volgende fase gaat het om een ​​schematisch schakelschema, een abstract elektrisch of elektronisch circuit dat aan de specificaties voldoet. Een berekening van de componentwaarden om de werkingsspecificaties onder bepaalde voorwaarden te voldoen moet worden gemaakt. Simulaties kunnen worden uitgevoerd om de correctheid van het ontwerp te verifiëren.

Een breadboard of andere prototype versie van het ontwerp voor het testen tegen specificatie kan worden gebouwd. Het kan leiden tot het maken van eventuele veranderingen in het circuit om naleving te bereiken. Er moet een keuze gemaakt worden over een constructiemethode en alle onderdelen en materialen die moeten worden gebruikt. Er is een presentatie van componenten en lay-out informatie aan draughtspersons, en lay-out en mechanische ingenieurs, voor prototype productie. Dit wordt gevolgd door het testen of type-testen van een aantal prototypes om te voldoen aan de eisen van de klant. Meestal is er een ondertekening en goedkeuring van de definitieve fabricage tekeningen en er kunnen post-design diensten (veroudering van onderdelen etc.) zijn.HOT SELL MC PCB Bluetooth Headset Design Pcb Circuit Board
Copyright © Shenzhen Sunsoar Tech Co., Ltd. Alle rechten voorbehouden.
QR Code

Shenzhen Sunsoar Tech Co.,Ltd

[[Html_Custom]]