• Apple-13632793113
  • Vivi-18038057749
Email:sales@sunsoartech.com Shenzhen Sunsoar Tech Co., Ltd

Shenzhen Sunsoar Tech Co., Ltd

Productcategorie
Neem contact op met ons

Sunsoar Tech

4F, E blok, Nanchang Huafeng
De tweede industriële Zone
Hangkong Road, Xixiang stad
Bao'an District, Shenzhen stad
China


Contact informatie

Tel: +86 755-82956801

Mob: +86 136 3279 3113

Fax: +86 755-82954160

E-mail:Sales@sunsoartech.com

Web:www.sunsoartech.com

Circuit design Specificatie keramische printplaat

Circuit design Specificatie keramische printplaat

Specificatie

Het proces van circuit design begint met de specificatie, waarin de functionaliteit wordt aangegeven die het afgewerkte ontwerp moet leveren, maar geeft niet aan hoe het moet worden bereikt. De eerste specificatie is in principe een technisch gedetailleerde omschrijving van wat de klant wil dat het voltooide circuit bereikt en kan een verscheidenheid aan elektrische vereisten bevatten, zoals welke signalen het circuit ontvangt, Mikroel_0141_lille4.jpg Welke signalen moet het produceren, welke voedingen zijn beschikbaar en hoeveel vermogen het mag gebruiken om te consumeren. De specificatie kan (en normaal gesproken) ook enkele fysieke parameters instellen die het ontwerp moet voldoen, zoals grootte, gewicht, vochtbestendigheid, temperatuurbereik, thermische output, trillingsdolerantie en versnellingstolerantie.

Naarmate het ontwerpproces vordert, komt de ontwerper (s) vaak terug naar de specificatie en verandert deze om rekening te houden met de voortgang van het ontwerp. Dit kan de aantrekkingsspecificaties omvatten die de klant heeft geleverd, en toetsen toevoegen die het circuit moet passeren om te worden geaccepteerd. Deze aanvullende specificaties worden vaak gebruikt bij het verifiëren van een ontwerp. Wijzigingen die in strijd zijn met of de oorspronkelijke specificaties van de klant wijzigen, zullen bijna altijd door de klant moeten worden goedgekeurd voordat ze kunnen worden aangepakt.

Correcte identificatie van de behoeften van de klant kan voorkomen dat een toestand bekend staat als 'design creep', die zich voordoen bij afwezigheid van realistische initiële verwachtingen, en later door niet volledig te communiceren met de klant tijdens het ontwerpproces. Het kan worden gedefinieerd in termen van de resultaten ervan; "Aan het ene uiterste is een circuit met meer functionaliteit dan nodig, en aan de andere kant is een circuit met een onjuiste functionaliteit". Niettemin kunnen sommige veranderingen worden verwacht en het is een goede praktijk om opties zo lang mogelijk te houden, omdat het later gemakkelijker reserveelementen uit het circuit te verwijderen dan het is om ze in te zetten.


Professional Custom Design Multilayer Pcb voor weegschaalCopyright © Shenzhen Sunsoar Tech Co., Ltd. Alle rechten voorbehouden.
QR Code

Shenzhen Sunsoar Tech Co.,Ltd

[[Html_Custom]]