• Apple-13632793113
  • Vivi-18038057749
Email:sales@sunsoartech.com Shenzhen Sunsoar Tech Co., Ltd

Shenzhen Sunsoar Tech Co., Ltd

Productcategorie
Neem contact op met ons

Sunsoar Tech

4F, E blok, Nanchang Huafeng
De tweede industriële Zone
Hangkong Road, Xixiang stad
Bao'an District, Shenzhen stad
China


Contact informatie

Tel: +86 755-82956801

Mob: +86 136 3279 3113

Fax: +86 755-82954160

E-mail:Sales@sunsoartech.com

Web:www.sunsoartech.com

Hoe de kwaliteit van PCB's te onderscheiden, is goed of slecht?

Met de snelle ontwikkeling van mobiele telefoons, elektronica en communicatie-industrie en de continue groei en snelle groei van PCB-printplaten neemt het aantal componenten, gewichten, precisie, materialen, kleuren en betrouwbaarheid die mensen nodig hebben toe. Hoe hoger is.


Door de felle concurrentie op de marktprijs stijgen ook de kosten van PCB-circuitmaterialen. Steeds meer fabrikanten hebben de markt gemonopoliseerd tegen een lage prijs om hun kerncompetitiviteit te vergroten. Deze ultra-lage prijzen worden echter bereikt door de materiaalkosten en procesproductiekosten te verlagen, maar apparaten zijn over het algemeen gevoelig voor scheuren (barsten), krassen, (of krassen) en de combinatie van factoren zoals precisie en prestaties wordt niet bereikt. , ernstige gevolgen hebben voor het gebruik van het product op de lasbaarheid en betrouwbaarheid en ga zo maar door.


In het licht van een grote verscheidenheid aan PCB-printplaten die op de markt zijn, kan deze worden bepaald aan de hand van twee aspecten. De eerste methode is om te beoordelen aan de hand van het uiterlijk, en de andere methode is om te beoordelen aan de hand van de eigen kwaliteitseisen van de printplaat.


Hoe de printplaat te bepalen is goed of slecht:


De eerste: om de printplaat te onderscheiden van het uiterlijk


Onder normale omstandigheden kan het uiterlijk van PCB printplaten worden geanalyseerd en beoordeeld aan de hand van drie aspecten;


1, licht en kleur.


Externe printplaat heeft inktdekking, printplaat kan de rol van isolatie spelen, als de bordkleur niet helder is, minder inkt, is de isolatieplaat zelf niet goed.


2, de standaardregels van grootte en dikte.


De dikte van de printplaat op de standaard printplaat is anders en klanten kunnen de dikte en specificaties volgens hun eigen product meten en controleren.


3, het uiterlijk van de las.


Omdat er veel onderdelen in de printplaat zitten, als het lassen niet goed is, zal de printplaat waardoor de onderdelen gemakkelijk kunnen vallen, de soldeerkwaliteit van de printplaat ernstig beïnvloeden. Het uiterlijk is goed, zorgvuldige identificatie en een sterke interface is erg belangrijk.


Ten tweede: Hoogwaardige PCB-printplaat moet aan de volgende vereisten voldoen


1, het koperoppervlak is niet gemakkelijk te oxideren, van invloed op de snelheid van de installatie, kort nadat het gebruik van oxidatie is verbroken;


2. De telefoon moet gemakkelijk te gebruiken zijn nadat de componenten zijn geïnstalleerd, dat wil zeggen dat de elektrische aansluiting aan de vereisten moet voldoen;


3, door de hoge temperatuur koper huid is niet gemakkelijk om af te vallen;


4, lijnbreedte, dikte, regelafstand om aan de vereisten te voldoen, om lijnverwarming, stroomonderbrekers en kortsluiting te vermijden;


5, geen extra elektromagnetische straling;


6, en hoge temperatuur, hoge luchtvochtigheid en weerstand tegen speciale omgevingen moet ook worden overwogen binnen het toepassingsgebied;


7. De vorm is niet vervormd om vervorming van de buitenste schaal na installatie te voorkomen en de schroefgaten zijn niet goed uitgelijnd. Het is nu een mechanische installatie. De gatpositie van de printplaat en de vervormingsfout van het circuit en het ontwerp moeten binnen het toegestane bereik liggen.


8, het oppervlak van de mechanische eigenschappen om te voldoen aan de installatie-eisen;


Het bovenstaande is hoe de PCB printplaat beoordeelt of het goed of slecht is. Bij aankoop van een printplaat moet deze worden opgehelderd.


pcb.png

Copyright © Shenzhen Sunsoar Tech Co., Ltd. Alle rechten voorbehouden.
QR Code

Shenzhen Sunsoar Tech Co.,Ltd

[[Html_Custom]]