• Apple-13632793113
  • Vivi-18038057749
Email:sales@sunsoartech.com Shenzhen Sunsoar Tech Co., Ltd

Shenzhen Sunsoar Tech Co., Ltd

Productcategorie
Neem contact op met ons

Sunsoar Tech

4F, E blok, Nanchang Huafeng
De tweede industriële Zone
Hangkong Road, Xixiang stad
Bao'an District, Shenzhen stad
China


Contact informatie

Tel: +86 755-82956801

Mob: +86 136 3279 3113

Fax: +86 755-82954160

E-mail:Sales@sunsoartech.com

Web:www.sunsoartech.com

Geïntegreerd circuit bouw je eigen printplaat

Geïntegreerd circuit bouw je eigen printplaat

Geïntegreerde schakeling

Een geïntegreerde schakeling of monolitische geïntegreerde schakeling (ook wel een IC , een chip of een microchip genoemd ) is een set elektronische schakelingen op een klein plat stuk (of "chip") van halfgeleidermateriaal, gewoonlijk silicium. De integratie van grote getallen kleine transistors in een kleine chip resulteerde in circuits die orders van grootte kleiner, goedkoper en sneller zijn dan die van discrete elektronische componenten. De massaproductiekapaciteit van de IC, betrouwbaarheid en bouwblokbenadering bij circuitontwerp zorgde voor de snelle adoptie van gestandaardiseerde IC's in plaats van ontwerpen met behulp van discrete transistors. IC's worden nu gebruikt in vrijwel alle elektronische apparatuur en hebben de wereld revolutionair gemaakt 220px-Microchips.jpg Van elektronica. Computers, mobiele telefoons en andere digitale huishoudelijke apparaten zijn nu onlosmakelijke delen van de structuur van moderne samenlevingen, mogelijk gemaakt door de kleine grootte en de lage kosten van IC's.

IC's werden mogelijk gemaakt door experimentele ontdekkingen die aantonen dat halfgeleiderinrichtingen de functies van vacuümbuizen zouden kunnen vervullen en door middel van de 20e eeuwse technologische vooruitgang in de fabricage van halfgeleiderapparatuur. Sinds hun ontstaan in de jaren 1960 is de grootte, snelheid en capaciteit van chips enorm gegroeid door technische vooruitgang die meer en meer transistors toelaat op chips van dezelfde grootte. Een moderne chip kan meerdere miljard transistoren hebben in een gebied van grootte Van een menselijke nagel. Deze vooruitgang, ruwweg volgens Moore's wet, laat een computerchip van vandaag de capaciteit en duizenden keren de snelheid van de computerchips van de vroege jaren '70 miljoenen hebben.


Goed ervaren printplaten Design Fabrication and AssemblyCopyright © Shenzhen Sunsoar Tech Co., Ltd. Alle rechten voorbehouden.
QR Code

Shenzhen Sunsoar Tech Co.,Ltd

[[Html_Custom]]