• Apple-13632793113
  • Vivi-18038057749
Email:sales@sunsoartech.com Shenzhen Sunsoar Tech Co., Ltd

Shenzhen Sunsoar Tech Co., Ltd

Productcategorie
Neem contact op met ons

Sunsoar Tech

4F, E blok, Nanchang Huafeng
De tweede industriële Zone
Hangkong Road, Xixiang stad
Bao'an District, Shenzhen stad
China


Contact informatie

Tel: +86 755-82956801

Mob: +86 136 3279 3113

Fax: +86 755-82954160

E-mail:Sales@sunsoartech.com

Web:www.sunsoartech.com

Overzicht van pcb- en pcb-voordelen

In de 21e eeuw hebben de opkomst en ontwikkeling van PCB's geleid tot grote hervormingen in de elektronica-industrie, die de vervanging van elektronische producten enorm heeft bevorderd. Dus wat is PCB's, waar is het voordeel van de snelle ontwikkeling ervan?


1. Wat is een PCB?

PCB is de afkorting van Engels Printed Circuit Board, Chinees wordt vertaald naar printplaten, afgekort als printed board. De printplaat bevindt zich op een isolerend substraat en een bevestigingsgat is gevormd op een vooraf bepaalde positie, en pads voor het assembleren en solderen van elektronische componenten en verbindingsdraden zijn aangebracht om de elektrische verbinding tussen de componenten en de assemblaboard te realiseren, zodat de printplaat realiseert de beoogde ontwerpfunctie. .

pcb.png

2.PCB voordelen:


(1) Efficiënte productie:


PCB kan de elektrische verbinding tussen elke component in de schakeling realiseren, de gecompliceerde bedrading vervangen, de bedradingswerkhoeveelheid op de traditionele manier hebben verminderd, het las-, assemblage-, foutopsporingswerk van het elektronische product vereenvoudigd.


(2) Betrouwbaarheid en miniaturisatie:


Het volume van elektronische producten is verlaagd, productkosten zijn verlaagd en de betrouwbaarheid en productkwaliteit van elektronische apparaten is verbeterd.


(3) Productienormalisatie:


Met goede uitwisselbaarheid van de producteenheid, kan het gestandaardiseerd ontwerp aannemen, wat bevorderlijk is voor de mechanisatie van het lassen en de automatisering van de productie, waardoor de productie-efficiëntie wordt verbeterd.


(4) Goed onderhoud en uitwisselbaarheid:


De componenten van de apparatuur hebben goede mechanische eigenschappen en elektrische eigenschappen, waardoor de elektronische apparatuur assemblagelijnproductie kan bereiken, zodat de printplaat die als een onderdeel is samengesteld en debugt, de uitwisseling en het onderhoud van het volledige product vergemakkelijkt.


Het is vanwege de vier grote voordelen van PCB, PCB's zijn op grote schaal gebruikt bij de vervaardiging van elektronische producten. Zonder PCB is er geen snelle ontwikkeling van de moderne elektronische informatie-industrie. Shenzhen Sunsoar Circuit Technology zal ook het productieproces blijven verbeteren om klanten een betere service te bieden.

Copyright © Shenzhen Sunsoar Tech Co., Ltd. Alle rechten voorbehouden.
QR Code

Shenzhen Sunsoar Tech Co.,Ltd

[[Html_Custom]]